Suuri Lapin aurinko-kaulakoru

Suuri Lapin Aurinko-kaulakoru

35,00 

80 cm pitkä ketju 304 teräksestä. Jos haluat lyhyemmän ketjun, ole yhteydessä info@anique.fi.

Riipus on hopeoitua korumetalliseosta.

Varastossa

Kuvaus

Kevättalvella aurinko herättelee hellästi lumen alla uinuvan Lapin maan. Ensimmäiset säteet ovat vielä kylmänkähmäisiä, mutta niissä on jo valon voima. Luonto saa vielä pitkän lumisen kevään ajan keräillä voimiaan. Ja viimein kuin lumen vaippa hellittää, maa herää. Se on mahoton tahti, miten nopeasti yltäkylläinen ja ympärivuorokautinen valon määrä saa kaiken kasvamaan. Aivan kuin tunturipuroja pitkin laskeutuva lumi virtaisi elämän vedeksi kasvattamaan maan vehreäksi. Hennosti vihertävä maisema muuttuu tuuheaksi tuoksuvaksi kesäksi melkein hetkessä.

Luonto antaa meille lahjaksi marjat, sienet, kalat, riistan ja mitä enemmän me olemma sen kans sopusoinnussa – enemmän se antaa. Kun kesä meillä Tunturi-Lapissa kääntyy syksyyn, se näyttää vielä parhaat puolensa ruskan väreissä. Aivan kuin se haluaisi jättää verkkokalvoillemme muiston väriloistostaan ennen talvea. Hiljalleen syksy laskeutuu talven syliin lepoon. Valon määrä vähenee, kuin auttaen myös meitä hyväksymään levon tarpeen. Lumi peittää maan ja se kantaa itsensä läpi talven jälleen uuteen kevääseen ja auringonpaisteeseen.

Korujeni korvakorukoukut ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen.

Käytän korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Mm. riipuksissa osa osista on hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta ja mekaanisesta rasituksesta hopeointi kuluu ja korumetalliseoksen väri tulee esille. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.