Iso lumihiutale-kaulakoru

Iso lumihiutale-kaulakoru

35,00 

80 cm pitkä ketju 304 teräksestä. Jos haluat lyhyemmän ketjun, ole yhteydessä info@anique.fi.

Riipus on hopeoitua korumetalliseosta ja lenkki poronsarvea.

 

Varastossa

Kuvaus

Ensilumen saapuessa herää ihastus ja odotus lumen valosta. Kun viti on asettunut sijoilleen ja vaippa kohoaa herää ajatus, toive, ilo ja silti pieni pelko pitkästä lumisesta ajasta edessä – yli puolesta vuodesta. Keskitalven pimeän jälkeen ensimmäisten kylmien auringonsäteiden koskettaessa kinosta tuoksuu ilmassa hitunen toivoa keväästä. Lämpimän kevätauringon ja yön hyytävän kylmän liitto muuttaa lumen hangeksi -jälleen aivan uudeksi. Kevään edetessä tulee ennenaikainen kaiho lumesta luopumisesta. Joko se kohta katoaa virraten lämmöstä hellittynä tunturipuroissa ja joenuomissa? Herkkä ja hento lumihiutale osana mahtavaa kinosta.

Korujeni korvakorukoukut ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen.

Käytän korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Mm. riipuksissa osa osista on hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta ja mekaanisesta rasituksesta hopeointi kuluu ja korumetalliseoksen väri tulee esille. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.