fbpx

Sormus

Helisevä sormus on kuin iloinen tiuku korvassa. Sormus on valmistettu 304 teräksestä. Materiaali on tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien.

Olen siirtynyt korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa käyttämään 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Aiemmin nämä osat olivat hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta hopeointi kului ja korumetalliseoksen väri tuli esille. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen. 

Lämpimästi tervetuloa korujen verkkokauppaani! Toivon, että nautit koruista. Se on niiden tärkein tehtävä.

Näytetään ainoa tulos

Revontulten laulu saa taivaantulet tanssimaan ikiaikaisella liikkeellään. Se koskettaa Lapinmaan kulkijan sielua ja herättää halun palata pohjoiseen aina uudelleen ja uudelleen. 

Sormus on läpikotaisin 304 terästä. Sormuksen koko on 19mm, mutta avoimen muotonsa vuoksi se on pienennettävissä tai suurennettavissa. 

Kurkkaa kuvia

Kuvassa upea lapsuudenystäväni Heidi eli Heinikki poronkarvakorvakoruissa – kuvaajana Heli Hirvelä