fbpx

Riekko, yksi Lapin voimalinnuista – kaulakoru

Riekko, yksi Lapin voimalinnuista – kaulakoru
4 5

45,00 

Riekko, yksi Lapin voimalinnuista

Riekkotyttö lennähti mailleen. Sen lento saa ihmissydämen kaipaamaan. Se elää villinä ja vapaana. Se katsoo korkealta ja se näkee paljon. Mäntyjen ja kuusien seassa on sen ikiviheriäinen koto. Sen kaipuu herää, kun se laskee lapsensa luontoäidin helmaan sydän täynnä haikeutta ja luottamusta ikiaikaiseen.

Korujeni korvakorukoukut ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen.

Käytän korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Mm. riipuksissa osa osista on hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta ja mekaanisesta rasituksesta hopeointi kuluu ja korumetalliseoksen väri tulee esille. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.

Tutustu myös muihin korvakoruihin.

 

 

Varasto loppu