Lapin äidin rakkaus

Lapin äidin rakkaus-kaulakoru

35,00 

Kaulakorun ketjun mitta on 80 cm. Ketjun materiaali on 304 terästä. Korussa on poronsarvea, korumetallia ja 304 terästä.

Varastossa

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tiedätkö sen pisteen, kun tiedät palanneesi kotiin? Minulle se tulee, kun palaan väylänvartta kotiin. Ylläksen, Lainion ja Vesikkovaaran jälkeen kun lasken suoraan Lapin äidin syleilyyn Aakennuksen, Pyhä-, Kätkä-, ja Levitunturin ja Isovaaran hellään huomaan. Kuin äiti, joka sulkee lapsen syliinsä Lapinmaa ottaa omansa vastaan ja toivottaa lämpimästi tervetuloa kotiin. 

Lapin äidin rakkaus antaa meille yhteyden luontoon ❤️

Korujeni korvakorukoukut, ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen.

Käytän korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Mm. riipuksissa osa osista on hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta ja mekaanisesta rasituksesta hopeointi kuluu ja korumetalliseoksen väri tulee esille. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.