fbpx

Voimanaisten värikäs ystävyys-korvakorut

Voimanainen
4 5

30,00 

Lapin voimanaisille luonto antaa ja ottaa. Vahvuutemme on kunnioitus luontoa kohtaan ja ystävyytemme, joka jatkuu yli vuosien. Sieki olet villi ja ihana kuin Lapin luonto.

Koukut ovat 304 terästä. Korvakorujen mitta on vähintään 10 cm. Voit tilauksen lisätietoja-kentässä esittää toiveen nahkanauhojen mitasta.

Korujeni korvakorukoukut, ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen.

Käytän korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Mm. riipuksissa osa osista on hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta ja mekaanisesta rasituksesta hopeointi kuluu ja korumetalliseoksen väri tulee esille. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.

Varasto loppu