fbpx

Lumen suudelma-korvakorut

lumen suudelma
4

20,00 

Koukut ovat 304 terästä. Mitta n. 6 cm.

Lumen suudelma

Kun pakkanen paukkuu, maailma kirkastuu. Silloin lumi kiteytyy luonnon omaksi herkäksi pitsiksi. Sen kauneus on katoavaista ja haurasta. Sen voi nähdä vain, kun katsoo tarpeeksi läheltä. Lumi huokuu kylmyyttään. Se on sen luonto. Lumen suudelma on samalla kylmä ja kaunis. Kuin pakkasen kukkaset pihasaunan ikkunalla.

Korujeni korvakorukoukut ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen.

Käytän korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Mm. riipuksissa osa osista on hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta ja mekaanisesta rasituksesta hopeointi kuluu ja korumetalliseoksen väri tulee esille. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.

 

Varastossa