fbpx

Lapinmaan kulkija-kaulakoru

Lapinmaan kulkija-kaulakoru
4 5

35,00 

Lapinmaan kulkija

Jokainen meistä Lapinmaalla kulkijoista on omanlaisensa. Yhteistä meille on se, että jokaiselle jalkansa Lapin luontoon astuneelle jää sydämeen jälki. Kuin Lapinmaan oma kartta jokaisessa sydämessä. Sen aarteet ovat merkitty omalle polullemme ja ne ovat harvoin mukaan otettavia. Sen vuoksi ainoa oikea paikka on tallettaa ne sydämiimme.

Jokainen koru on yksilö

Korujeni korvakorukoukut, ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen.

Käytän korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Mm. riipuksissa osa osista on hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta ja mekaanisesta rasituksesta hopeointi kuluu ja korumetalliseoksen väri tulee esille. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.

Varastossa