fbpx

Lapin Aurinko-korvakorut

Lapin Aurinko-korvakorut
4 5

25,00 

Aurinko on kaiken voima. Lapinmaa saa kaikkensa auringolta. Keväällä se aloittaa suuren työnsä. Hiljalleen se sulattaa lumen. Lämmittää paljastuvan maan. Kesällä se virittää kaiken voimansa. Yötä päivää se antaa kaikkensa Lapin luonnolle. Syksyllä se päästää hiljalleen maan lepoon. Valo vähenee ja aurinko antautuu levolle. Lumi laskeutuu suojaamaan uinuvaa maata. Syvimmän talven jälkeen aurinko jälleen hiljalleen herää.

Riipus on hopeoitua korumetalliseosta ja 304 terästä.

Korujeni korvakorukoukut ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen.

Käytän korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Mm. riipuksissa osa osista on hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta ja mekaanisesta rasituksesta hopeointi kuluu ja korumetalliseoksen väri tulee esille. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.

Varastossa