fbpx

Korut

Tämä on korujen verkkokauppa Tunturi-Lapista. Lämpimästi tervetuloai! Korujen suunnittelu ja digitaalinen markkinointi ovat intohimoni. Rakastan kotiseutuani Tunturi-Lapissa. Toivon, että näet sieluni maiseman koruissani –  vuodenaikojen kauneuden Lapin luonnossa.

Korujeni korvakorukoukut ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien.

Olen siirtynyt korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa käyttämään 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Aiemmin nämä osat olivat hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta hopeointi kului ja korumetalliseoksen väri tuli esille. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen. Osa osista on yhä hopeoituja. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.

Lämpimästi tervetuloa korujen verkkokauppaani! Toivon, että nautit koruista. Se on niiden tärkein tehtävä.