fbpx

Ota mukaasi pala minun Lappiani!

Korut ovat intohimoni ja Lapin luonto rakkauteni. Saan yhdistää rakkaat asiat yhteen. Koruissani kannan aina palan pohjolaa mukanani minne menenkin, ja toivon, että myös sinä voit kokea korujen ja tekstieni kautta samaa.

Näistä aineksista koruni syntyvät

 

Rakkaudestani Lappiin

Juureni ovat syvällä pohjoisessa. Vaikka matkani ulottuisivat minne maailmassa, on kotini aina Lapinmaassa. Mieleni vaeltaa villinä kuin pohjantuulen ujellus kuruissa.

Rakkaudestani käsillä tekemiseen

Olen yrittänyt tehdä käsilläni kaunista koko elämäni -piirtänyt, kirjoittanut, harjoitellut kalligrafiaa, tehnyt koruja mm. Suurin taiteilija – luonto vetää äärellään nöyräksi.

Rakkaudestani tarinoihin

Minun sisälläni on syvä Lappi. Se on kelon kierteet ja kaartuvat oksat, joen virtaava vesi, jään ja lumihiutaleiden kiteet, auringon voima, ruskan lehdet. Luonto on minun voimani.

Poronkarvakorut

Poronkarva on mielestäni kauneinta karvaa mitä on olemassa. Sen sulokkuus on sen luonnon läheisissä väreissä ja sen tunnussa sormissani. Poronkarva on onttoa. Se suojaa parhaiten tätä arktista eläjää talven viimoilta ja pakkasilta, Karva on toisessa kohtaa karkeaa ja toisessa untuvaisen pehmeää. Ontto ominaisuus tekee siitä herkän katkeamaan, eli poronkarvakorut eivät kestä mekaanista rasitusta. Siksi en tee niistä esimerkiksi avaimenperiä. Samalla se on myös yllättävän kestävää. 

Blogista

Tekstejä matkaltani. Ota mukaasi pala minun Lappiani!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.