Ruskea poronkarva-kaulakoru

Harmaa poronkarva-kaulakoru

45,00 

Koru on valmistettu porontaljojen muokkauksesta ylijääneistä karvoista. Korut ovat yksilöllisiä. Karvojen pituus ja sävy voivat hieman vaihdella. Toiveita pituudesta voi esittää osoitteeseen info@anique.fi. Ne pyritään täyttämään parhaan mukaan.

80 cm pitkä ketju 304 teräksestä. Jos haluat lyhyemmän ketjun, ole yhteydessä info@anique.fi.

Osa riipuksesta on hopeoitua korumetalliseosta

Varastossa

Kuvaus

Poro kulkee tuntureilla omilla poluillaan rauhallisesti. Se tuntee tunturituulen ystäväkseen ja antaa sen pörröttää karvojaan. Ontto karva suojaa kesällä ja lämmittää talvella. 

Korujeni korvakorukoukut ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen.

Käytän korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Mm. riipuksissa osa osista on hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta ja mekaanisesta rasituksesta hopeointi kuluu ja korumetalliseoksen väri tulee esille. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.