fbpx

Valkeat poronkarva-korvakorut

Valkeat poronkarva-korvakorut
5

35,00 

Poro kulkee tuntureilla omilla poluillaan rauhallisesti. Se tuntee tunturituulen ystäväkseen ja antaa sen pörröttää karvojaan. Ontto karva suojaa kesällä ja lämmittää talvella. 

Poronkarvan väritys vaihtelee. Karva voi olla luonnonvalkeaa.

Korujeni korvakorukoukut ketjut ja lukot on valmistettu 304 teräksestä. Koukut ovat tutkittu suomalaisessa laboratoriossa. Tutkimuksella halusin varmistaa korutuotteideni turvallisen käytön ja sain tuloksen, joka kertoo, että nikkeliliukenevuustestissä tulos on REACH rajojen mukainen. Lävistävien korujen kuten korvakorukoukkujen migraatioraja on tiukempi kuin muiden korunosien. Nykyisten materiaalien väritys on tummemman harmaa kuin hopeoitujen.

Käytän korujeni ketjuissa, koukuissa sekä lukoissa 304 terästä juuri käyttösoveltuvuuden ja korun kestävyyden vuoksi. Mm. riipuksissa osa osista on hopeoituja, joista ajan oloon riippuen kehon ph-tasapainosta ja mekaanisesta rasituksesta hopeointi kuluu ja korumetalliseoksen väri tulee esille. Ne ovat kuitenkin osia, jotka eivät ole pitkäaikaisessa ihokosketuksessa.

Korut ovat yksilöllisiä. Karvojen pituus ja sävy voivat hieman vaihdella. Toiveita pituudesta voi esittää osoitteeseen [email protected]. Ne pyritään täyttämään parhaan mukaan.

Varastossa